Organisatie

TROTS

Wij putten enorm veel energie uit onze passie voor het kweken van Phalaenopsis, wellicht de basis van ons succes en onderdeel van onze Phalaenova-genen. Wij staan bekend om ons brede assortiment en hoge kwaliteit en daar zijn wij best wel trots op.

Binnen onze organisatie zijn de lijnen kort. Niet alleen tussen de afnemers en de verkopers, maar ook intern kan er snel geschakeld worden. Zo kunnen wij direct en praktisch inspelen op speciale verzoeken van de afnemers.

VISIE

Onze kwaliteit is altijd optimaal, daar kan een afnemer blindelings op vertrouwen. Door onze ruime kennis en ervaring met het kweken van Phalaenopsis zijn wij in staat om de hoge kwaliteit van elke plant te waarborgen.

Onze groei heeft niet zozeer betrekking op het aantal planten, maar wel op de verbreding van het assortiment met bijzondere vormen en kleuren, die productietechnisch ook interessant zijn. Nieuwe soorten die afgestemd kunnen worden op de marktvraag vanuit verschillend delen van Europa en aansluiten op nieuw trends. Daar zijn wij goed in.

KWALITEIT

Phalaenova is niet voor niets een van de toonaangevende aanbieders van Phalaenopsis in Europa geworden. Onze topkwaliteit laat niets te wensen over.

Soms voldoen prachtige nieuwe orchideeën niet aan onze kwaliteitseisen. Dan gaan wij samen met de veredelaar bekijken of de kwaliteit te verbeteren is. Zo niet, dan wordt het nieuwe soort rigoureus uit ons assortiment gehaald, want elke plant van Phalaenova moet voldoen aan al onze kwaliteitseisen.

De kwaliteit van al onze Phalaenopsis wordt bewaakt door ons volledige team. Het is onze gezamenlijke missie om continu topkwaliteit te leveren. Elke dag van het jaar.

Success! Google Analytics has been disabled.