Contact

Onze kwekerij is gevestigd op het Zuid-Hollandse eiland Voorne-Putten, zo’n 30 minuten rijden van Royal FloraHolland in de gemeente Westland.   

Adres / Telefoon / E-mail

Phalaenova
Hoonaardweg 8
3231 LD Brielle
Tel. algemeen:      0181-474053
Tel. verkoop:         0181-745810
Verkoop:                sales@phalaenova.nl

 

In principe leveren wij alleen aan handelspartijen, maar op vrijdag van 13.00 uur tot 15.00 uur is onze kwekerij ook voor het afhalen van Phalaenopsis door consumenten geopend. (zolang de corona maatregelen van kracht zijn, is het alleen mogelijk om bestellingen op te halen.) Op deze wijze krijgen wij een beter inzicht in de markt, waarop wij ons assortimentsbeleid afstemmen.

 

Bent u een particulier en heeft u een vraag? Stuur dan een mail naar sales@phalaenova.nl.

Joost van Adrichem

Algemeen directeur - LinkedIn

Als oud-Westlander heb ik een voorliefde voor schaatsen en fietsen. In het verleden was er weinig tijd om hiervan te genieten, maar de laatste jaren veroorloof ik mij regelmatig een fietstocht, hetzij met kameraden of soms gewoon helemaal alleen. Je komt als herboren thuis, waardoor je weer met hernieuwde energie aan de slag kunt. 

Jolanda van Adrichem

Eigenaar en winkel manager

Iedere vrijdagmiddag sta ik vol passie onze mooie planten aan te prijzen in onze winkel. Naast zingen en schilderen is dat echt een hobby van mij. Door het gesprek aan te gaan met de klanten komen we veel te weten over hun wensen.

Addie Groen

Sales manager - LinkedIn

Ik heb moeten leren om er de tijd voor vrij te maken: golfen! Op de zaak is er altijd wel wat te doen en als je verantwoordelijk bent voor de verkoop zoals ik, dan is er altijd wel iemand die belt. Maar het is op de zaak allemaal goed geregeld, dus zo af en toe loop ik een middagje op een golfbaan, te genieten van de natuur en alles om mij heen. Nu nog goed in het spel worden. 

Stanislav Mora

Assortiment & Planning manager - LinkedIn

‘Hardlopers zijn doodlopers’, is een spreekwoord dat voor mij niet opgaat. Ik ben een volhouder. Dat heb ik dus niet alleen in mijn werk, maar ook in mijn hobby. Ik vind het heerlijk om tot het uiterste te gaan en merk telkens weer dat ik mijn grenzen nog steeds niet bereikt heb. Zou het ooit de Olympische Spelen worden? Nee, maar ik heb er wel erg veel plezier in.

Grzegorz Czogala

Sales

Ik heb eigenlijk best wel wat hobby’s, maar mijn leven kent op dit moment andere prioriteiten. Werk en gezin nemen veel tijd in beslag en ik spendeer ook veel tijd aan de Nederlandse taal. Die hobby’s, die komen later wel. 

Success! Google Analytics has been disabled.