Voornse Plantendag

26-08-16

 

Voornse PlantenDag op 15 september

 

 

Op donderdag 15 september 2016 organiseren wij samen met vier andere toonaangevende kwekerijen in het gebied Voorne, op de Zuid-Hollandse eilanden, een open dag. Deze dag staat in het teken van kennisuitwisseling, waarbij de eindgebruiker centraal staat. Exporteurs, groothandelsbedrijven en andere afnemers kunnen alle deelnemende bedrijven bezoeken. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via de website www.voornseplantendag.nl of via addie@phalaenova.nl.

 

De Voornse PlantenDag is een initiatief van ons en een aantal collega’s in ons gebied, om relaties en andere belangstellenden te informeren over de activiteiten op onze kwekerijen. Het gaat daarbij niet alleen om nieuwe soorten, kleuren en concepten, maar ook om logistiek, verpakkingen, vermarketing en andere aspecten die met het product en de markt te maken hebben. Wij zien de Voornse PlantenDag ook als een uitstekend middel om in gesprek te gaan met onze afnemers, om te horen wat hun wensen en ideeën zijn.

 

De andere deelnemende bedrijven zijn Groene Tint anthuriums, Leo van der Harg bv potrozen, Globe Plant cyclamen en gerbera’s en Islandplant BV hortensia’s. Voor informatie over het programma, neem contact op met Addie Groen addie@phalaenova.nl of ga naar www.voornseplantendag.nl